Miks vanaemadel tuleb toit alati parem välja?
Kas vanaemadel tuleb tõesti toit ainult sellepärast paremini välja, et neil on aaastate pikkused kogemused? Mina arvan, et see on üks põhjus, aga teine on see, et nad on vanaemad. Minu vanaema teeb paljusid asju hästi, samuti on ka mõned asjad, mida ta teha ei oska. Näiteks makaronid:P Ta keedab neid liiga pehmeks ja õnneks ta neid eriti tihti ei tee ka, sest vanaisale ei maitse. Üks asi, mida vanaema teeb ülihästi on oad. Mitte need oad, mille võtad kaunast välja vaid just need, mida keedad kaunadega. Ma lihtsalt armastan neid. Eile tegin esimest korda ise vanaema moodi ube. Tuleb kõigepealt soolases vees neid mingi 10-15 min keeta (põhimõtteliselt kuni on pehmed) ja siis tuleb võis praaadida...nämm nämmm
Ma sõin liiga palju. Kana, riis, oad:) Süüa on hea:P
0 Comments:
Postita kommentaar
<< Home